Aikataulut

 
Aikataulut liikennevälineittäin
Voit kirjoittaa aikatauluhakuun linjatunnuksen tai paikannimen. Aikatauluja voi myös selata liikennevälineittäin hakukentän alla olevien linkkien kautta.
Pysäkit
 
Pysäkkiluettelot
Voit kirjoittaa pysäkkiaikataulujen hakukenttään osoitteen, paikannimen, pysäkin nimen tai pysäkkitunnuksen. Pysäkkiaikatauluja voi myös selata paikkakunnittain hakukentän alapuolella olevien linkkien kautta.
Poikkeusinfo
Poikkeusinfo tiedottaa häiriöistä, jotka vaikuttavat merkittävästi joukkoliikenteen aikatauluihin. Voit tilata tiedotteet sähköpostiisi palvelussa olevan linkin kautta.
tilaaTilaa Poikkeusinfo sinulle tärkeistä linjoista >
RSS feedPoikkeusinfoRSS feedPerutut lähdöt

Metro ei liikennöi välillä Itäkeskus - Vuosaari ratavaurion vuoksi. Korvaava bussi 99V välillä Vuosaari - Itäkeskus, laituri 26. Arvioitu kesto. 27.7.
Ruoholahti - VuosaariEi metroliikennettä Vuosaari-Itäkeskus välisellä osuudella. Syynä onnettomuuden jälkeiset ratavauriot. Korvaava bussiliikenne järjestetty Vuosaaresta, Rastilasta ja Puotilasta Itäkeskuksen metroasemalle. Matkustajia pyydetään varautumaan pidentyneisiin matka-aikoihin myös Mellunmäen suunnassa.
Ei metroliikennettä Vuosaari-Itäkeskus välisellä osuudella. Syynä ratavauriot. Korvaava bussiliikenne järjestetty Vuosaaresta, Rastilasta ja Puotilasta Itäkeskuksen metroasemalle. Matkustajia pyydetään varautumaan pidentyneisiin matka-aikoihin myös Mellunmäen suunnassa.
Aiemmat tiedotteet
Omat pysäkit
Omat pysäkit kertoo siihen valittujen pysäkkien seuraavat lähdöt. Lisää usein käyttämäsi pysäkit palvelun alla olevan linkin kautta.