reittiopas logo
Oma Reittiopas    
Kirjaudu sisään >
Aikataulut

 
Aikataulut liikennevälineittäin
Voit kirjoittaa aikatauluhakuun linjatunnuksen tai paikannimen. Aikatauluja voi myös selata liikennevälineittäin hakukentän alla olevien linkkien kautta.
Pysäkit
 
Pysäkit paikkakunnittain
Voit kirjoittaa pysäkkiaikataulujen hakukenttään osoitteen, paikannimen, pysäkin nimen tai pysäkkitunnuksen. Pysäkkiaikatauluja voi myös selata paikkakunnittain hakukentän alapuolella olevien linkkien kautta.
Poikkeusinfo
Poikkeusinfo tiedottaa häiriöistä, jotka vaikuttavat merkittävästi joukkoliikenteen aikatauluihin. Voit tilata tiedotteet sähköpostiisi palvelussa olevan linkin kautta.
tilaaTilaa Poikkeusinfo sinulle tärkeistä linjoista >
RSS feedPoikkeusinfoRSS feedPerutut lähdöt

20, 20N24. - 27.7. bussit 20 ja 20N ajavat Erottajalta Ruoholahteen Kampin kautta rallitapahtuman takia.
624. - 27.7. ratikka 6 ajaa Rautatieasemalta Kampin kautta Ruoholahteen ja Salmisaareen. Ratikka 6T ajaa Kampista Länsiterminaalille.
7A, 7BRaitiolinjojen 7A ja 7B liikenne Töölön hallin ja Sörnäisten välillä korvataan bussilla 7X 21.-27.7. kiskotöiden vuoksi. 7X ajaa reittiä Sörnäinen-Mäkelänkatu-Kumpulantie-Pasila-Töölön ratikkahalli. Raitiovaunut 7A ja 7B ajavat poikkeuksellisesti väliä Käpylä-Senaatintori-Töölön halli.
Aiemmat tiedotteet
Omat pysäkit
Omat pysäkit kertoo siihen valittujen pysäkkien seuraavat lähdöt. Lisää usein käyttämäsi pysäkit palvelun alla olevan linkin kautta.